Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verbindingsworkshop

26 mei @ 19:00 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 28/04/2019 at 19:00

One event on 26/05/2019 at 19:00

Verbinding maken met anderen door middel van oogcontact en aanrakingen is niet alleen fijn, het is ook heel erg gezond. Aanraking verlaagt stress en verhoogt het geluksgevoel. Maar knuffelen is ook een manier om jezelf beter te leren kennen. Durf ik mijn grenzen en verlangens duidelijk te maken?

De workshop in één oogopslag:
– focus: verbinden met jezelf en van daaruit verbinden met anderen.
– elementen: knuffelen, aanraking, consent, meditatie, ademhalingstechnieken, bewegen.
– level: geen ervaring vereist, kleding blijft aan.

Een verbindingsworkshop is een gestructureerde workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. Dat doen we door oefeningen die gericht zijn op contact maken met jezelf en met anderen. We beginnen voorzichtig, zonder elkaar aan te raken, en bouwen de intensiteit langzaam op, zodat iedereen mee kan komen en het voor niemand te snel gaat. We starten altijd met een moment om tot onszelf te komen en alle drukte en stress van het dagelijks leven los te laten. Vanuit daar gaan we via oefeningen contact maken met onszelf en met anderen. Bijvoorbeeld door om beurten elkaars handen te strelen. De oefeningen zijn soms speels, soms heel intens, maar altijd vanuit liefde. Als je iets niet wil doen dan hoeft dat niet. De oefeningen die we doen zijn heel divers en wisselen per keer.
De avond is gericht op liefdevolle aandacht en aanraking. We blijven deze avonden weg bij seksualiteit. Niet omdat seksualiteit iets verkeerds is, maar om te ervaren hoe fijn fysiek contact kan zijn wanneer er geen specifiek einddoel is.

Tickets regulier €20,-
Budgettickets €12,50
Aanmelden kan via het evenement die vermeldt staat op www.touch-of-change.nl
De deur gaat open om 14:00.

Deze prijs is gebaseerd op het aantal uren dat ik met de workshop bezig ben inclusief de voorbereidingen, zaalhuur, thee, versnaperingen en indien nodig/gewenst de nazorg.
Heb je nog vragen over de workshop of over mijn werk als spirituele levenscoach neem dan contact met mij op via mail: paula@touch-of-change.nl 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Paula van Gestel
E-mail:
paula@touch-of-change.nl
Website:
https://www.touch-of-change.nl